Hoe bruine granieten werkbladen te stylen: ideeën en Inspo-foto’s

Bruine granieten aanrechtbladen zijn een veelvoorkomend onderdeel in keukens in het hele land. Ze zijn niet zo populair als 20-30 jaar geleden, maar zijn nog steeds een hoogwaardig materiaal dat waarde toevoegt aan een huis.

Bruin granieten werkbladenBekijk in galerij

Als je bang bent dat je bruine granieten werkbladen er verouderd uitzien, kunnen enkele eenvoudige oplossingen, zoals het installeren van een nieuwe backsplash en het vervangen van je verf, ze een frisse uitstraling geven.

Hier zijn de meest populaire soorten bruin granieten werkbladen en enkele ideeën om ze te stylen.

Wat zijn de meest populaire kleuren van bruin granieten werkbladen?

Als het gaat om het stylen van bruine granieten werkbladen, zijn de beste ideeën afhankelijk van de type van graniet die je hebt. Want geloof het of niet, er zijn tientallen soorten bruin graniet, variërend van goudbruin tot bruinzwart.

Fantasie bruin graniet

Fantasie bruin granietBekijk in galerij
Creatief in tellers

Fantasy Brown Granite is een van de meest populaire steenkeuzes van vandaag. Maar ondanks zijn naam is het technisch geclassificeerd als marmer en soms als een combinatiesteen.

Als u Fantasy Brown koopt, ziet u het misschien als graniet, marmer of werkbladen van kwarts.

Fantasiebruin graniet is overwegend wit met grijze tot bruine wervelingen en nerven. Het is modern en werkt goed voor high-end keukens.

 • Ideeën voor kastkleur: Omdat Fantasy Brown Granite overwegend wit is met veel kleurvariaties, zullen de meeste keukenkasten bij elkaar passen. U kunt helder wit, hout, zwart, greige en zelfs blauw gebruiken.
 • Backsplash-ideeën: Houd uw backsplash eenvoudig en laat uw Fantasy Brown Granite de ster van uw keuken zijn. Overweeg een eenvoudige backsplash van de metrotegel die overeenkomt met een van de kleuren op uw aanrecht. Je kunt de Fantasy Brown Granite ook als backsplash gebruiken.

Baltisch bruin graniet

Baltisch bruin granietBekijk in galerij
Legends graniet

Baltisch bruin graniet komt uit Finland en wordt ook wel bruinzwart graniet genoemd. Deze steen is medium bruin met veel zwarte stippen. Het is een geweldige keuze als je iets donkers wilt, maar dat toch een beetje warmte heeft.

Baltic Brown graniet is ook bekend als Baltic Rain of Bruno Baltico.

 • Ideeën voor kastkleur: Dit aanrechtblad werkt goed in rustieke ruimtes in combinatie met houten kasten, maar kan er modern uitzien met witte of gekleurde kasten.
 • Backsplash-ideeën: De beste backsplash voor Baltisch bruin graniet zijn lichtbruine tot bruine stenen of keramische tegels.

Tan bruin graniet

Tan bruin graniet Bekijk in galerij
Midwest Marmer & Graniet

Tan Brown Granite is een van de meest voorkomende granieten werkbladen en is vergelijkbaar met Baltic Brown.

Tan Brown Graniet is voornamelijk bruin met zwarte en donkergrijze vlekken. Het bruin in dit graniet kan variëren van een diepe chocoladekleur tot koperachtig goud. De kleurvariaties geven deze steen diepte en maken hem high-end.

 • Ideeën voor kastkleur: Middelgrote tot donkere houtkleurige kasten kunnen je keuken een rustieke uitstraling geven in combinatie met bruinbruin graniet. Overweeg crèmekleurige, grijze, blauwe of lichthouten kasten als u op zoek bent naar een moderne look.
 • Backsplash-ideeën: Zoek voor een backsplash een steen of tegel die overeenkomt met enkele van de bruine kleurvariaties op het aanrecht.

Venetiaans goud graniet

Venetiaans goud granietBekijk in galerij
Stone Masters Inc.

De kans is groot dat als je aan bruin graniet denkt, je aan Venetiaans goud denkt. Venetiaans goudgraniet is voornamelijk bruin, maar kan bruine, zwarte, grijze of rode vlekken hebben.

Venetiaans goud graniet is een van de meest veelzijdige soorten aanrecht. Het past in veel verschillende decorstijlen, afhankelijk van de kast- en kleurkeuzes.

 • Ideeën voor kastkleur: Venetiaans goud past bij zowat elke kastkleur. Overweeg een eenvoudige kast in zwart, donkerbruin, antraciet of wit als je op zoek bent naar een moderne look. Ga voor een traditionele stijl met wit of middentoonhout.
 • Backsplash-ideeën: Probeer kleuren van het aanrecht op te halen voor uw backsplash. Afhankelijk van de variaties in uw specifieke toonbank, kunt u een gedempte bruine, gouden of zelfs grijze tegel gebruiken.

Koffie bruin graniet

Koffie bruin granietBekijk in galerij
Jenni Leasia Interieurontwerp

Als u op zoek bent naar een modern graniet, overweeg dan Coffee Brown.

Coffee Brown is een rijke kleur die bij bepaalde verlichting zwart lijkt. Het heeft kleurvariaties die variëren van zwart tot donkerbruin met kleine witte stipjes.

Je kunt dit aanrecht zelfs in een verzoete of leerachtige afwerking krijgen om toe te voegen aan de moderne esthetiek.

 • Ideeën voor kastkleur: Coffee Brown Granite ziet er geweldig uit met witte of modern gekleurde kasten. Je kunt het combineren met houten of crèmekleurige kasten als je van een traditionele of rustieke look houdt.
 • Backsplash-ideeën: Coffee Brown Granite ziet er uitstekend uit met lichte backsplashes. Overweeg een licht greige of lichtbruine steen of een eenvoudige witte of lichte metrotegel.

Wat zijn de beste verfkleuren voor bruine granieten werkbladen?

De beste verfkleur voor je keuken met bruin graniet hangt af van je stijl en de andere elementen in de kamer.

Als u op zoek bent naar een veilige kleurkeuze voor verf, kies dan voor een neutrale kleur. Een wit, crème, beige of lichtgrijs ziet er bijna altijd goed uit en coördineert met bruine werkbladen.

Als je een beetje kleur wilt toevoegen, overweeg dan: balanceren de Kamer. Als je bijvoorbeeld bruine werkbladen, bruine tegelvloeren en houten kasten hebt, breng dan balans met een koele verfkleur.

Denk aan een koel grijsgroen of grijsblauw. Deze kleuren contrasteren met de warm getinte elementen in de kamer zonder overweldigend te zijn.

Hoe bruin granieten aanrecht te stylen: Inspo Pics

Als je ideeën nodig hebt voor je bruine granieten toonbanken, bekijk dan hier hoe anderen ze stylen.

Lichtbruine granieten werkbladen met houten kasten

Lichtbruine granieten werkbladen met houten kastenBekijk in galerij

In deze keuken geven het lichtbruine graniet, de middentonenhouten kasten en de lichte hardhouten vloeren een schoon maar traditioneel gevoel.

Je zult ook een lichte backsplash opmerken. De kleuren passen perfect bij het aanrechtblad en zorgen voor een lichte en strakke achtergrond.

Zwarte kasten met lichtbruin graniet

Zwarte kasten met lichtbruin granietBekijk in galerij

In deze keuken bevinden de zwarte kasten met een Venetiaans goud granieten aanrecht zich op de grens tussen traditioneel en modern. De houttinten en de lichte stenen backsplash maken deze keuken wat traditioneler.

Als je een modernere look wilt, ga dan voor een eenvoudige kast in shaker-stijl en vermijd het gebruik van middelmatig of donker getint hout. Als je houtaccenten wilt toevoegen, zorg er dan voor dat ze licht zijn.

Bruin graniet met een backsplash van de metrotegel

Bruin graniet met een backsplash van de metrotegelBekijk in galerij

Witte kasten met bruine granieten werkbladen zien er fris uit – vooral in combinatie met een witte metrotegel en lichtgrijze verf.

Als je bruin graniet in je keuken hebt van een decennia oude verbouwing, kun je het weer tot leven brengen door je kasten en muren een nieuwe verflaag te geven.

Koffiebruin graniet met tweekleurige kasten

Koffiebruin graniet met tweekleurige kastenBekijk in galerij

Coffee Brown Granite is een van mijn topkeuzes voor moderne keukens. Het ziet er prachtig uit met tweekleurige kasten – een wit aan de onderkant en een greige aan de bovenkant.

Als u niet van de tweekleurige look houdt, kunt u koffiebruin graniet gebruiken met volledig witte of volledig greige kasten.

Fantasie bruin graniet op een eiland

Fantasie bruin graniet op een eilandBekijk in galerij

Fantasy Brown is een uitstekend graniet voor luxe keukens of keukens in landelijke stijl. Het is een aanrecht dat een statement maakt, zodat u andere elementen eenvoudig kunt houden.

Het mooie van Fantasy Brown-balies is dat ze bij elke kastkleur passen.

Veelgestelde vragen (FAQ)FAQ

Welke verf past bij Baltisch bruin graniet?

Gebruik witte verf met uw baltisch bruin graniet voor een frisse en moderne uitstraling. Als je houten kasten en houten vloeren in de kamer hebt, kun je een lichtblauwgrijs proberen om alle warme tinten in balans te brengen.

Hoe kan ik mijn granieten aanrechtblad bijwerken?

De eenvoudigste manier om oud graniet bij te werken, is door rekening te houden met de omringende materialen. Bijvoorbeeld, zware houten kasten in combinatie met donker graniet zorgen ervoor dat een ruimte donker en overweldigend aanvoelt. Om dit op te lossen, schildert u de kasten in een heldere of moderne kleur. Overweeg ook een nieuwe backsplash, het opruimen van uw tellers en het toevoegen van een eenvoudig decor zoals een boeket bloemen.

Zijn bruine keukens uit de mode?

Hoewel bruine keukens nooit uit de mode raken, kunnen alle bruine keukens een beetje te zwaar zijn. Vermijd dus bruine toonbanken, vloeren en kasten. Probeer in plaats daarvan een lichtere toonbank met bruine kasten of een bruine toonbank met lichtere of gekleurde kasten.

Laatste gedachten

Bruine granieten werkbladen zijn niet zo populair als 20 jaar geleden, maar dat betekent niet dat ze helemaal uit de mode zijn. Als je denkt dat je bruine graniet er gedateerd uitziet, komt dat waarschijnlijk door je kasten, backsplash en muurkleur.

U kunt uw granieten werkbladen er weer goed uit laten zien door uw kasten te schilderen of nieuwe deuren te bestellen om ze een vernieuwd uiterlijk te geven. Overweeg ook om je kamer een frisse kleur te geven om de ondertoon in de ruimte in balans te brengen.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Culicafetov.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart