Hoe u de juiste keuken kiest voor uw gehuurde woning

Of u nu een huisbaas bent die de keuken in een bestaand pand wil vernieuwen of een huis of appartement heeft gekocht als investering en een keuken moet plaatsen, het kiezen van de juiste keuken voor een huurwoning kan heel anders aanvoelen dan het maken van keuzes in uw eigen huis.

Het belangrijkste om in gedachten te houden bij het kiezen van keukenaccessoires voor een pand dat wordt verhuurd, is dat, hoewel u altijd opties moet kiezen die er goed uitzien, het niet nodig is om over de kosten en uitrusting te gaan.

De meeste huurders zijn op zoek naar een keuken die goed uitgerust en functioneel is.

Voor verhuurders is het belangrijk om in gedachten te houden dat je keukenelementen wilt kiezen die slijtvast zijn en meegaan tijdens opeenvolgende huurovereenkomsten.

Met dit in gedachten onderzoeken we hoe u de juiste keuken kiest voor uw gehuurde woning.

Waar moet je op letten bij het kiezen van een keuken voor een huurwoning?

Verhuur keukens

De keuken is vaak het hart van de woning en dat is voor huurders niet anders. Vaak is de ruimte een van de meest gebruikte kamers in uw pand, dus het is belangrijk dat uw keukenkastenvloeren en accessoires zijn slijtvast.

kies voor keukenblokken die in standaardformaten worden geleverd, in plaats van aangepaste metingen, omdat u hierdoor gemakkelijk kunt keukendeuren vervangen later bespaart u kosten bij de aanschaf van een geheel nieuwe keuken.

Het is ook een goed idee om te investeren in de kleine details die uw keuken zo lang mogelijk beschermen tegen beschadiging, dus kies voor zachtsluitende scharnieren voor laden en kasten – dit voorkomt dat hout wordt beschadigd of afgebroken.

Terwijl keukentrends komen en gaan, moet u bij het kiezen van een keukenstijl voor een gehuurd pand altijd rekening houden met de waarschijnlijke vraag in uw regio. Het is altijd verstandig om voorzichtig te zijn als het gaat om uw keukenkaststijlen – denk dus op de lange termijn in plaats van u te laten meeslepen door de nieuwste keukentrends.

Denk aan je publiek

Bij het kiezen van de keuken voor uw gehuurde woning is het verstandig om na te denken over wie uw woning waarschijnlijk gaat huren.

Als u een appartement in het stadscentrum heeft, is de kans veel groter dat deze wordt gehuurd door professionals die een eigentijds ogende keuken willen. Denk aan hoogglansafwerkingen en greeploze keuken deuren.

Een landhuis kan echter passen bij een meer tijdloze uitstraling. Kijk eens naar shaker-keukens in meer traditionele tinten.

Als u nadenkt over wie uw eigendom waarschijnlijk gaat huren, denk dan verder dan esthetiek. Door enkele details toe te voegen die een huurder zullen overtuigen, maar de bank niet kapot maken, kunt u sneller huurders vinden, waardoor het verlies van leegstand wordt verminderd. Van een wijnkoelkast tot hippe accessoires, kleine toevoegingen kunnen uw eigendom aantrekkelijker maken dan andere.

Houd er echter rekening mee dat wat u aanbiedt, u ook moet onderhouden, dus vermijd dure gadgets die mogelijk moeten worden vervangen terwijl huurders ter plaatse zijn.

Keukendeuren vervangen in een huurwoning

5 redenen om nieuwe vervangende keukendeuren te kopen

Als de rompen in uw keuken in goede staat zijn, is het de moeite waard om te overwegen of u uw keukendeuren gewoon kunt vervangen.

Hier bij Kitchen Warehouse hebben we een enorm assortiment keukendeuren om uit te kiezen, zodat u het uiterlijk van de keuken in uw huurwoning kunt bijwerken voor een fractie van de vervangingskosten.

Het vervangen van uw keukendeuren kan een goede optie zijn wanneer uw bestaande keuken in principe degelijk van structuur is, maar misschien is de stijl enigszins uit de mode geraakt, of zijn de bestaande deuren niet op hun best.

Elektrische goederen

Als het om inbouwapparatuur gaat, ook als je een woning ongemeubileerd aanbiedt, is het standaard voorzien van een oven en kookplaat, een koelkast met vriesvak en een wasmachine.

Het wordt echter steeds populairder om ook items zoals ingebouwde magnetrons en droogmachines (als aparte wasdroger of inclusief was-droogcombinatie) op te nemen.

De kosten van witgoed kunnen enorm variëren, dus het is de moeite waard om rond te kijken om een ​​goede deal te vinden. Net als de rest van uw keuken is een lange levensduur echter van cruciaal belang. Hoewel u misschien een supergoedkope deal vindt, zal het u op de lange termijn waarschijnlijk meer kosten als het de tand des tijds niet doorstaat, en uw huurders niet zo tevreden houden als u zou willen. Dus lees reviews en ga voor de beste opties.

Vergeet niet dat elektrische apparaten regelmatig moeten worden getest als onderdeel van uw verplichtingen als verhuurder.

Zal het toevoegen van een keuken waarde toevoegen aan mijn gehuurde woning?

Kunnen vervangende kastdeuren uw eigendomswaarde verhogen?

Het antwoord hierop is ja en nee.

In termen van uw huurinkomsten, en een aantrekkelijke keuken, betekent dat uw woning sneller wordt gekozen door huurders, waardoor leegstandsperioden worden verkort. Leegteperiodes kosten meer dan alleen verloren huurinkomsten – terwijl een woning leeg staat, betaalt u over het algemeen de rekeningen inclusief elektriciteitskosten en gemeentebelasting.

Het is echter niet waarschijnlijk dat huurders veel meer zullen betalen voor een woning met een luxe keuken als de huurwaarde niet marktconform is, dus het is altijd de moeite waard om ervoor te zorgen dat u zich aan een redelijk budget houdt.

Als u echter een oog hebt op het weggooien van het activum, kan een keuken van goede kwaliteit oplopen tot 10% van de waarde van uw huis.

Wat is het beste materiaal voor een keuken in een huurwoning?

glanzend acryl versus mat acryl3

Zoals eerder vermeld, zijn de beste keukenmaterialen duurzaam. Een keuken in een gehuurde woning gaat gemiddeld zo’n 15 jaar mee, mits er redelijk goed voor wordt gezorgd.

Kiezen massief houten keukenkasten kunnen verleidelijk zijn omdat ze lang meegaan en vaak een tijdloze look bieden, dus ze blijven wenselijk, zelfs als de mode verandert. Massief hout keukenblokken zijn veerkrachtiger dan hun tegenhangers van spaanplaat, maar dat betekent niet dat een make-over van massief hout de bank zou moeten breken. Hier bij Kitchen Warehouse bieden we een breed scala aan massief houten keukenunits die een geweldige optie zijn voor huurwoningen.

Als uw huurwoning echter moderner is, kan het passender zijn om te kiezen voor acryl- of glanseenheden die een eigentijdse esthetiek geven. Bekijk onze ultramoderne Ashton Cole-collectie die ongelooflijk duurzaam en ook gemakkelijk schoon te maken zijn, een langdurige bonus voor een huurwoning.

Als het gaat om het kiezen van keukenkasten, onthoud dan dat een van de belangrijkste vereisten voor veel huurders opslagruimte is, dus zorg ervoor dat u zoveel mogelijk aanbiedt binnen het keukenontwerp zelf. Extra keukenkasten kunnen worden toegevoegd door hogere eenheden en hoekeenheden toe te voegen waar normaal gesproken ruimte zou worden verspild.

Je kunt ook creatief worden door toe te voegen slimme keukenmechanismen die zorgen voor meer opbergruimte in bestaande keukenunits.

Beste gekleurde keuken voor huurders?

voordelen van hoogglans keukens

Als het gaat om keukenkleur voor een huurwoning, houd dan rekening met uw bredere publiek.

Vaak kan het verstandig zijn om neutrale tinten te gebruiken, terwijl de ene huurder dol is op felgekleurde keukenblokken of dramatische donkere kleuren, terwijl een andere er een hekel aan heeft. En de levensduur van uw keuken is doorgaans een stuk langer dan die van een losse huurwoning.

Maar het hoeft niet altijd zo te zijn. Houd rekening met de stijl in de rest van uw woning, vooral als de keuken open is. Als je een woning ongemeubileerd aanbiedt en een open ruimte hebt, zullen de huurders een keukenkleur willen die niet botst met hun meubilair.

Als u echter een landhuis verhuurt, kan de keuze voor klassieke blauwe of grijze tinten naadloos opgaan in de omgeving.

Er is geen goed of fout antwoord als het om kleur gaat, maar door te kiezen voor een schaduw die vrij neutraal is, wordt uw eigendom waarschijnlijk aantrekkelijker voor een breder scala aan huurders.

Keukenwerkbladen voor huurders

Net als uw keukenkasten, moeten uw werkbladen duurzaam zijn.

In een ideale wereld zou elke huurder goed voor de keuken zorgen, dat is niet altijd het geval, dus het is verstandig om keukenwerkbladen te vermijden die regelmatig moeten worden behandeld, of die gemakkelijk vlekken kunnen veroorzaken door water of voedselspatten – dus natuurlijk hout kan je het beste vermijden.

Als je het budget hebt, kan het kiezen voor een harde steen zoals kwarts je een luxe uitstraling geven en een werkblad dat slijtvast is.

Er is ook een enorm scala aan werkbladen met laminaatafwerking van goede kwaliteit die ideaal zijn voor huurwoningen.

Welke vloer moet ik kiezen?

beste keukenvloer

Als het gaat om het kiezen van keukenvloeren voor huurders, bent u op zoek naar iets dat zowel esthetisch als duurzaam is. Het laatste dat u wilt, is het tijdrovende en kostbare proces van het vervangen van vloeren tussen twee huurcontracten.

Vinyl kan een geweldige optie zijn voor keukens, omdat het gemakkelijk schoon te houden is, behoorlijk duurzaam kan zijn en tegenwoordig kan worden gemaakt om eruit te zien als een natuurstenen vloer of een houten plank. Houd echter rekening met het risico van scheuren en scheuren wanneer meubels in en uit worden geschoven. Hierdoor kan het kiezen voor vinyltegels een uitstekende keuze zijn, omdat ze gemakkelijk kunnen worden vervangen tussen huurcontracten.

Vloertegels van goede kwaliteit zijn ook een uitstekende keuze, omdat ze bestand zijn tegen waterschade en vaak een zeer lange levensduur hebben. Hoewel ze misschien meer tijd in beslag nemen en duurder zijn om te installeren, bieden ze wel een goede, duurzame keuze voor uw keukenvloer.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Culicafetov.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart