Afmetingen keukeneiland voor een efficiënte kookruimte

Het kan niet genoeg gezegd worden hoe de afmetingen van het keukeneiland een belangrijk onderdeel zijn van een keukenrenovatie. ze willen allemaal onze huizen zo goed mogelijk maken.

Afmetingen keukeneilandBekijk in galerij

Maar wist u dat huiseigenaren gemiddeld twee uur per dag of bijna 800 uur per jaar in de keuken staan? Ja, zelfs als ze niet koken.

DIY keukeneiland Big Box winkelkastenBekijk in galerij

De Nationale Vereniging voor Brandbeveiliging (NFPA) heeft onlangs de regelgeving geüpdatet over het aantal recipiënten dat een keuken mag hebben. NFPA-functionarissen zeiden: “De vereiste is om één stopcontact te installeren voor de eerste negen vierkante voet en vervolgens één voor elke extra 18 vierkante voet of een deel daarvan.”

Wat is een keukeneiland?

afmetingen keukeneilandBekijk in galerij
Lizzie O’Brien

De hoeveelheid werk die nodig is om een ​​keukeneiland te installeren kost niet zoveel als een slaapkamer of huiskamer maar vereist wel intensieve arbeid.

Een kookeiland is een vrijstaande kast die in het midden van uw keuken wordt geplaatst. Je moet in staat zijn om rond de kast te lopen en deze voor verschillende doeleinden in verband met de keuken te gebruiken.

Gemiddelde afmetingen keukeneiland

DIY keukeneiland Big Box winkelkastenBekijk in galerij
Calvis Wyant luxe huizen

Het belangrijkste onderdeel van een keukeneilandzijde is de relativiteit tot je keuken. U hebt minimaal 36 inch vrije ruimte nodig voor een comfortabele keuken, waarbij 42 inch wordt aanbevolen voor een comfortabele keuken.


Hoogte keukeneiland

De standaardhoogte voor de meeste keukeneilanden is 36 inch. Dit is een goede hoogte omdat het dezelfde hoogte is als de meeste werkbladen. Keukeneilanden zien er vaak het mooist uit als ze even hoog zijn als het aanrechtblad van de kasten.

Hoewel de hoogte varieert afhankelijk van wat het gebruik voor het eiland is. Ga je er bijvoorbeeld vaker bij staan, dan is iets hoger goed. Als je barkrukken gaat toevoegen, laat dan twee voet ruimte tussen de twee.


Breedte keukeneiland

De meeste keukeneilanden zijn twee tot vier voet breed of diep. Twee is een goed minimum, want minder dan dat en het eiland heeft geen doel meer. Als je een smal eiland hebt, kun je er iets aan toevoegen.

In dit geval verhoogt u het korte gebied dat zal worden gebruikt om te eten en voegt u een ander gebied toe dat 36 inch hoog is. Ze hoeven niet eens te worden bevestigd of ingebouwd, het kunnen afzonderlijke gebieden zijn die tegen elkaar worden geschoven.


Lengte keukeneiland

De lengte van het kookeiland is erg belangrijk in vergelijking met de andere afmetingen omdat het de kwaliteit van leven minder beïnvloedt. Een minimum van vier voet is echter meestal de standaard voor keukeneilanden.

Als je een lang keukeneiland wilt, moet je waarschijnlijk voor zes voet of meer gaan. Minder dan 1,20 meter en je hebt een eiland van een meter hoog dat even lang is als je kookplaat, wat er misschien vreemd uitziet.


Keukeneilanden om te dineren

DIY keukeneiland Big Box winkelkastenBekijk in galerij

Er zijn twee soorten keukeneilanden. Er zijn er die zijn ontworpen voor bars die zullen worden gebruikt voor displays en kookactiviteiten, en er zijn er die een aangewezen eetplaats voor het gezin zullen zijn.


Kookeiland met zitplaatsen voor twee

DIY keukeneiland Big Box winkelkastenBekijk in galerij

Dit is een veelvoorkomende eilandmaat als je een klein kookeiland wilt. Het zal comfortabel plaats bieden aan twee personen door twee barkrukken toe te voegen. Dit is de minimale maat voor een kookeiland en is geen lang kookeiland.

Het kookeiland met plaats voor slechts twee personen wordt 1,20 meter lang. Dit is een standaard kookeiland voor kleine keukens en werkt prima als je met twee personen tegelijk op het eiland gaat zitten.


Kookeiland met zitplaatsen voor drie

Kookeiland met zitplaatsen voor drieBekijk in galerij

Je kunt het redden met een kookeiland, met zitplaatsen voor drie personen, dat anderhalve meter lang is, maar dit zal een klein beetje gekreukt zijn. Het is echter vaak de standaard voor keukeneilandsets die niet ingebouwd zijn.

Voor ingebouwde sets kun je ongeveer twee meter lang verwachten, wat wordt beschouwd als een lang keukeneiland. Maar je kunt niet veel langer worden dan dat, anders ziet de stoel er vreemd uit, een meter of meer uit elkaar.


Kookeiland met zitplaatsen voor vier

Kookeiland met zitplaatsen voor vierBekijk in galerij

Als je nu een heel lange of grote keuken hebt en een kookeiland hebt, dan is je eiland waarschijnlijk minstens twee meter lang, waarschijnlijk zeven of acht meter lang. Het is standaard dat elke persoon ten minste 20-inch ruimte heeft.

Dit is voor smalle ontlasting. Voor bredere krukken of echte stoelen is meer ruimte nodig. Als je het geluk hebt om een ​​twee meter lang keukeneiland in je huis te plaatsen, dan heb je geluk en zou je ervan moeten profiteren.


Keukeneilandprojecten om u te inspireren

DIY keukeneiland Big Box winkelkastenBekijk in galerij
Tradities in Tegel

Als je een ander keukeneiland wilt dan je in elke winkel ziet, moet je misschien je eigen kookeiland ontwerpen. Misschien wil je het helemaal opnieuw bouwen en misschien wil je je oude transformeren.

Volledig op maat gemaakt keukeneiland

DIY keukeneiland Big Box winkelkastenBekijk in galerij

Dit kookeiland heeft me geïnspireerd! Jen Woodhouse gebruikte 2x4s en 2x6s voor het hoofdframe voordat ze kleine latten voor steunplanken toevoegde.

Vervolgens voegde ze een 2 × 6 aanrecht toe en schilderde het hele ding. Het eindresultaat is prachtig met de donkere planken die contrasteren met de lichte poten van het kookeiland.

Een oude schoolbank transformeren

DIY keukeneiland Big Box winkelkastenBekijk in galerij

Heb je er ooit aan gedacht om een ​​meubel dat voor het ene is gemaakt te nemen en het voor iets anders te gebruiken? De meeste mensen denken niet aan zoiets drastisch als ze zich voorstellen iets opnieuw te gebruiken.

Maar dat is precies wat Old Country House deed. Ze namen een oud bureau en besloten het te transformeren in een keukeneiland met marmeren blad en een mooie blauwe basis. De transformatie is zo opmerkelijk dat je nooit zou weten waar het vandaan kwam.

Boerderij Keukeneiland

DIY keukeneiland Big Box winkelkastenBekijk in galerij

Golden Boys And Me heeft ons geïnspireerd met dit boerenkeukeneiland. Ze begonnen met een eenvoudige IKEA boekenplank en eindigden met een boerenkeukeneiland waar iedereen jaloers op zou zijn.

Het beste deel is dat het een eenvoudig project was dat iedereen ook kan doen. Het enige wat je nodig hebt is een boormachine en ook jij kunt dit exacte eiland hebben. Of gebruik dit als inspiratie en transformeer je eigen meubelstuk.

Craigslist Keukeneiland Makeover

DIY keukeneiland Big Box winkelkastenBekijk in galerij

Er is niet veel dat meer voldoening geeft dan het vinden van een Craigslist-item en het transformeren in iets dat tien keer meer waard is dan waarvoor je het hebt gekocht. Dit is gewoon het bewijs dat je geen geld nodig hebt om je huis eruit te laten zien als een miljoen dollar.

Het enige dat Fresh Mommy deed, was dit eiland een nieuwe verflaag geven en een nieuw aanrechtblad toevoegen. Pro-tip? U kunt werkbladen kopen op Craigslist of Facebook Marketplace ook voor bijna niets.

Sarah’s eindeloze eilandproject

DIY keukeneiland Big Box winkelkastenBekijk in galerij

Sarah van Thrifty Decor Chick deed haar naam eer aan met dit keukeneilandproject. Of moet ik deze keukeneilandprojecten zeggen? Ze staat bekend om het keer op keer transformeren van keukeneilanden.

Ze doet het zo vaak dat het onmogelijk is om een ​​favoriet te kiezen. Het meisje werkt met elk type decor en kan alles er goed uit laten zien. Als je op zoek bent naar algemene inspiratie, zoek dan niet verder dan deze Thrifty Chick.

Kabinet naar eiland

DIY keukeneiland Big Box winkelkastenBekijk in galerij

Wist je dat je keukenkasten kunt nemen en ze omtoveren tot een kookeiland? De meeste mensen niet! Classy Clutter doet geweldig werk door standaard keukenkasten te nemen en een eiland te creëren.

Als ze klaar zijn, is het moeilijk te geloven dat wat eruitziet als een dure Wayfair-vondst een keukenkast is die hen veel geld heeft bespaard. Wie wil dit nu niet zo snel mogelijk proberen?

Klein boekenplankeiland

DIY keukeneiland Big Box winkelkastenBekijk in galerij

Wie zei dat high-end eilanden groot en flitsend moesten zijn? Toch hadden ze het mis. Ashley van Little Glass Jar veranderde een kleine boekenplank in een schattig keukeneiland dat we allemaal nodig hebben in onze keuken.

Het beste van dit soort kleine keukeneilanden is dat ze geschikt zijn voor kleine of grote keukens. Je kunt hem in de hoek zetten en hem als rolwagen gebruiken of je kunt gewoon een grotere nemen en hem in het midden plaatsen.

Klassiek keukeneiland

DIY keukeneiland Big Box winkelkastenBekijk in galerij

Dit klassieke kookeiland is geweldig! Shades Of Blue heeft zichzelf echt overtroffen met deze. Op hun eiland maakten ze de helft van het eiland open rekken met mooie teakachtige latten en de andere helft een afvalbak.

Niemand houdt ervan dat zijn vuilnisbak in de open lucht staat, maar het lijkt vaak dat iets anders geen optie is. Dit team heeft het bedacht door een compartiment toe te voegen dat hun afval veilig kan vasthouden zonder dat het wordt gezien.

Verf kan eiland transformeren

DIY keukeneiland Big Box winkelkastenBekijk in galerij

Je denkt misschien dat verf niet genoeg kracht heeft om een ​​keukeneiland te transformeren. Het belangrijkste dat Artsy Chick Rules met dit eiland heeft gedaan, is het schilderen. Het verschil dat het maakte is verbluffend.

Dit laat alleen maar zien dat je niet veel ervaring of enorme ideeën nodig hebt om een ​​enorm verschil te maken. Je kunt klein beginnen en buiten de gebaande paden denken en je kunt elk kookeiland omtoveren tot iets bijzonders.

Veelgestelde vragen (FAQ)FAQ

Wat is de gemiddelde grootte van het keukeneiland?

Een standaard keukeneiland is 40 bij 80 inch. De grootte van een kookeiland wordt bepaald door de ruimte eromheen. Met de juiste ruimte kun je geen kookeiland hebben.

Moeten keukeneilanden worden verankerd?

Het is niet verplicht om een ​​kookeiland aan de vloer te verankeren. Als veiligheid echter een punt van zorg is, biedt het verankeren van het eiland aan uw vloer meer veelzijdigheid. Als je een rollend keukeneiland wilt, werken ze het beste in kleine keukens.

Wat is het beste aanrecht voor een keukeneiland?

Het beste aanrechtblad voor een kookeiland is roestvrij staal. Met dit aanrechtblad hoef je je geen zorgen te maken over roest of corrosie. Roestvrij staal is hittebestendig en geeft geen krassen of vlekken.

Wat is de standaard overhang voor een keukeneiland?

Een kookeiland is het middelpunt van je kookruimte. Bij het installeren van een overstek moet deze perfect zijn. Een gemiddelde overhang van het aanrecht is 1,5 inch.

Moet ik een gootsteen in mijn keukeneiland installeren?

Een gootsteen zou je kookeiland niet helpen. Rommel zou een probleem worden en voor je het wist had je vuile borden in je gootsteen gestapeld. Bovendien lijken ze meer problemen te veroorzaken dan ze waard zijn.

Afmetingen keukeneiland Conclusie

Hoeveel ruimte je hebt, bepaalt de grootte van je kookeiland. Warere woorden zijn nooit gesproken. Als je de richtlijnen voor de grootte van het keukeneiland volgt, heb je geen problemen.

Uw aanrecht moet voldoende ruimte hebben om maaltijden te bereiden. Als je al te veel ruimte hebt, dan is een eiland een geweldig idee voor je keuken. U kunt zelfs barkrukken toevoegen en uw eiland omtoveren tot een informele tafel waar uw gezin comfortabel aan kan zitten en samen kan eten.

Nadat je je keuken hebt opgemeten, moet je ervoor zorgen dat je voldoende bewegingsruimte overlaat. Loopruimte is ook belangrijk, dus plan dienovereenkomstig.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Laat een reactie achter

Culicafetov.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart