Wat is een Hoosier-kast en waar kan ik er een krijgen?

Laten we even de tijd nemen en de hoosier-kast prijzen. Het decoritem combineert de esthetiek van kasten, werkbladen en opslag. Tegenwoordig is de vrijstaande unit voor alle doeleinden een Amerikaanse klassieker.

Hoosier-kasten worden niet langer in massa geproduceerd. Aan het eind van de jaren ’30 daalde de vraag naar de kaststijl toen Amerikaanse keukens verschoven naar lay-outs met ingebouwde kasten. Om zijn Amerikaanse nalatenschap te helpen behouden, Hoosier Cabinet Museum werd opgericht.

Wat is een Hoosier-kast?

Als duurzame alles-in-één mobiele stellingkast was de Hoosier-kast een waardevolle aanwinst in de keuken.

Hoosier-kastBekijk in galerij
Sarah Greenman

Een Hoosier-kast biedt onder- en bovenopslag. De vroege ontwerpen hadden meerdere bovenste laden voor specerijen, een houten werkblad, een opossum-buiklade eronder voor meel en suiker,

Andere Hoosier-modellen hadden een natuurlijke eikenafwerking en een werkblad van zink of aluminium. Het is ook een aanrecht en alles-in-één keukenmeubel. De units hadden kasten met blinde fronten of glazen deuren. Sommige modellen hadden een diepe bodem voor extra meelopslag.

Moderne Hoosier-kast

Hoewel een vintage Hoosier-kast van pas zou komen, zijn originele modellen zeldzaam en duur. Tegenwoordig kun je kasten vinden die zijn geïnspireerd op het originele Hoosier-ontwerp.

Amezquita keuken bijkeuken

Hutch kast in eetkamer groen 1024x677Bekijk in galerij

Verkrijgbaar in vier kleuren. Je kunt het in het wit krijgen of een van de drie houtnerven beschikbaar. De houtnerven zien er authentieker uit, terwijl het wit moderner oogt.

Pluspunten

nadelen

Greyston keuken bijkeuken

Hutch kast in eetkamer groen 1024x677Bekijk in galerij

De Greyston is afgeleid van de Hoosier-kasten van de vroege jaren 1900. Het is smal, maar de structuur is hetzelfde. Het vintage gevoel van het graan dat er versleten uitziet, draagt ​​bij aan het karakter.

De unit doet ook dienst als consoletafel of foyertafel.

Pluspunten

 • Veelzijdig
 • Meerdere opslagmogelijkheden

nadelen

Blanken Keuken Bijkeuken

Hutch kast in eetkamer groen 1024x677Bekijk in galerij

De Blanken keuken bijkeuken heeft veel opbergruimte. Als je van plan bent om te bezuinigen op standaardkasten ten gunste van een Hoosier-kast, zou deze optie bij je moeten passen. Het wordt geleverd in één kleur, maar wit is veelzijdig.

Pluspunten

 • Verstelbare metalen poten
 • Verborgen opbergmogelijkheden

nadelen

 • Niet gemakkelijk te monteren
 • te breekbaar

Rushden Barkast

Hutch kast in eetkamer groen 1024x677Bekijk in galerij

Rushden Barkast is een veelzijdige eenheid. Dubbele deuren sieren de boven- en onderkasten. Kastdeurknoppen zorgen voor snelle en gemakkelijke toegang tot belangrijke items.

Kastlatdetails versterken het ontwerp van de pantry. U kunt uw dure flessen wijn bewaren in een van de vier sleuven in de bovenste kast.

De onderkast is voorzien van vier opbergvakken met een ingebouwd wijnrek voor vijf flessen. Met het armatuur onder de bovenkast kun je wijnglazen etaleren. Profiteer van de open plank om hoogwaardige drankflessen te presenteren of gebruik de ruimte voor een magnetron.

Pluspunten

 • Verstelbare metalen poten
 • Verborgen opbergmogelijkheden

nadelen

 • Niet gemakkelijk te monteren
 • te breekbaar

HOMCOM vrijstaande kast

Hutch kast in eetkamer groen 1024x677Bekijk in galerij

De HOMCOM vrijstaande kast is een alles-in-één krachttoer. Gemaakt van bewerkt hout en verkrijgbaar in een eiken of houtskool grijze kleur. De unit biedt ruimte voor een magnetron of espressomachine.

De voorraadkast is voorzien van vijf kaartenbakken, drie uittrekbare lades en twee kasten. Het heeft ook een anti-kantelmechanisme dat ervoor zorgt dat het stevig aan uw muur wordt bevestigd.

Pluspunten

 • Anti-kanteltechnologie
 • Bewerkt hout

nadelen

 • Montage-instructies moeilijk te begrijpen
 • Zwakke laden

Schuetz Keuken Bijkeuken

Hutch kast in eetkamer groen 1024x677Bekijk in galerij

De Schuetz Keuken Bijkeuken is een manier om een ​​koffiestation aan je huis toe te voegen. Het aanrecht van imitatiemarmer biedt een hard oppervlak voor een werkplek. De dwarsbalken zorgen voor een rustieke uitstraling.

Pluspunten

 • Marmeren aanrecht
 • Grote opbergmogelijkheden

nadelen

Cierrah Pantry Kast

Cierrah Pantry KastBekijk in galerij

De Cierrah-kast heeft platte deuren met een vintage flair. Het is de ideale middenwegkast. Elegante kastdeuren bieden een stijlvolle uitstraling. Voor een eigentijdse sfeer is deze kast ideaal.

Pluspunten

 • Grote lades
 • Extra opbergmogelijkheden

nadelen

Waarom waren Hoosier-kasten zo populair?

Hutch kast in eetkamer groen 1024x677Bekijk in galerij
Keukenconcepten Inc.

Toen Hoosier-kasten opkwamen, waren vergelijkbare kaststijlen al beschikbaar. Hoosier Manufacturing Company in Indiana begon ze massaal te produceren en de naam bleef hangen. Het is niet bekend of de kasten zijn vernoemd naar het bedrijf of de staat, aangezien Indiana’s bijnaam de ‘Hoosier State’ is.

“Jouw keuken! – net zo compleet en smaakvol ingericht als elke andere kamer – hoe kun je het zo hebben met weinig moeite en kosten, ” een advertentie voorgesteld. Er staat ook in dat een vrouw die van huis houdt een “sierlijke, frisse en uitnodigende” keuken wil.

Vintage Hoosier-kast

Hutch kast in eetkamer groen 1024x677Bekijk in galerij
Keukenconcepten Inc.

Vintage Hoosier-kasten zijn antiek. Als je er een vindt, kan het moeilijk zijn om te zeggen of het is authentiek. Hier zijn een paar manieren om te zien of een Hoosier-kast echt is.

Opstelling

Een Hoosier heeft drie gebieden. Een diepe onderkast, een werkruimte en ondiepe bovenkasten. Als de aanrechtruimte van hout is, kan deze nog steeds echt zijn. Maar de meest authentieke hadden een toonbank van porselein of email.

Laden

Traditionele Hoosier-kasten hadden laden bekleed met tin. Ze zijn gemaakt om brood in te bewaren. Als het originele blik intact is, is de kast in goede staat en authentiek. Hoewel tin lang meegaat, waren andere toevoegingen moeilijk te bewaren.

Meelbak

De meeste Hoosier-kasten hadden een meelbak en een zeef in de linker bovenkast. Het zou moeilijk zijn om er een te vinden met de bloembak er nog in, maar als je dat doet, bewaar hem dan. Eentje met de originele meelbak is veel waard.

Metingen en grafieken

De originele Hoosier-kasten hadden kaarten in hun deuren. Ze bevatten metingen, conversies en hebben een plek om op te schrijven wat je nodig hebt. Sommigen hadden zelfs recepten.

Stempel

Oudere kasten en meubels hadden datumstempels. Er moet een stempel zijn met de naam en datum van de fabrikant. Als het van vóór 1940 is, is het authentiek.

Vraag een taxateur

U kunt een officiële taxateur vragen of uw Hoosier-kast echt is. U kunt online contact opnemen met iemand en foto’s naar hen sturen.

Hoosier-kastalternatieven

Hoosier-kastalternatieven Bekijk in galerij
Archia Huizen

Als je geen Hoosier-kastenset kunt vinden, zijn er alternatieven die ook werken en hetzelfde karakter bieden. Omdat nieuwe fabrikanten de term ‘Hoosier’ niet kunnen gebruiken, gebruiken velen deze woorden in plaats daarvan.

Hok

EEN keuken hok is als een Hoosier-kast. Hokken zijn meubels voor elke kamer, soms verschijnen ze als een ijdelheid. Het hok en de Hoosier-kast zijn één en hetzelfde geworden.

Vóór de Hoosier-kasten waren er hokken. Het woord is ook meer vergevingsgezind omdat je het niet over een merk of een tijdperk hebt. Het is een kast van een bepaalde stijl die overal kan worden gebruikt.

Taart Veilig

Taartkluizen worden gezien in diners die taarten weergeven. Ze zien eruit als houten kasten en hebben grote glazen panelen. Taartenkluizen werden traditioneel gebruikt om taarten, vleeswaren of andere bederfelijke waren in te bewaren. Ze voegen een diner- of bakkerijgevoel toe aan uw keuken.

Omdat taartkluizen dateren van Duitse immigranten in de VS, werden de eerste taartkluizen gemaakt door de Amish. De Nederlandse gemeenschap in Pennsylvania maakt tot op de dag van vandaag taartkluizen en het zijn de weinige overgebleven authentieke taartkluizen in het land.

Chinees kabinet

EEN porseleinkast heeft een stevige bodem, vaak met deuren, en een glazen blad. Het glazen blad toont porselein en andere snuisterijen. Huizen met antiek gebruiken deze kasten om hun waardevolle spullen veilig te bewaren.

Chinese kasten komen niet uit China. Hun oorspronkelijke doel was om porseleinen gerechten te tonen. Porselein is kwetsbaar, dus mensen wilden een speciale opslagplaats waar ze hun porseleincollectie konden laten zien.

Welsh dressoir

Een Welsh dressoir is als een servieskast, maar heeft optioneel glas. De bovenkant is open planken en scheidt het van de traditionele Hoosier-kast. Een porseleinen hok is een Welsh dressoir.

Het Welsh dressoir komt uit Wales, vandaar de naam. De kasten waren populair in heel Europa, maar Wales nam de term over die we tot op de dag van vandaag gebruiken. Zij zijn keukenkastenmaar kan worden gebruikt als kledingkast en algemene opbergers.

Keuken Buffet Combo

EEN keuken buffet is het onderste deel van een Hoosier-kast. Om er een Hoosier-kast van te maken, hoeft u alleen maar een bovenkast toe te voegen. Je kunt er zelfs een laten ombouwen en aanpassen, wat veel goedkoper is dan het kopen van een Hoosier-kast.

Als u iemand op het buffet laat bouwen, kunt u besparen op materiaalkosten. Het enige wat je nodig hebt zijn kleine bovenkasten en iets om ze aan de onderkasten te bevestigen. Gebruik voor een goedkopere versie open rekken.

Veelgestelde vragen (FAQ)FAQ

Hoe moeilijk is Hoosier-kastrestauratie?

Als u een originele Hoosier-kast heeft die moet worden gerestaureerd, heeft dit werk en een budget nodig. Op de lange termijn zul je blij zijn dat je de moeite hebt genomen. Hoosier-kasten zijn antiek. De kasten zijn een stukje Amerikaanse geschiedenis en het bewaren waard.

Zoek voordat je begint uit of je Hoosier-kast de moeite waard is om te restaureren. De kasten zijn in de fabriek geverfd. Op een gegeven moment zou een eigenaar zijn kasten opnieuw schilderen. Als uw Hoosier in de fabriek is geverfd, verwijder de verf dan niet. Het hout dat werd gebruikt om de kasten te maken was van lage kwaliteit. Als je de verf verwijdert, beschadig je het hout.

Past een Hoosier-kast in een klein huis?

Mini-Hoosier-kasten zijn beschikbaar voor kleine huizen. U kunt een kast op maat laten maken voor uw tiny home. Als je een originele kast hebt, hangt dit af van de indeling van je kleine huis. Het past, of het past niet.

Maken ze 3D-afdrukbare Hoosier-kasten?

Ja dat doen ze. En ze zijn niet alleen beschikbaar, maar 3D-afdrukbare Hoosier-kasten zijn goedkoop. Als je op zoek bent naar een leuk doe-het-zelf-project, dan is het maken van een Hoosier-kast een leuk ding om te doen.

Hoosier Kabinet Conclusie

De Hoosier-kast is Amerika’s bijdrage aan keukenontwerp en -inrichting. Het ontwerp van de kast veranderde de manier waarop Amerikanen leefden. Als je een originele Hoosier hebt, bewaar deze dan. Een originele kast in goede staat is $ 2.000 waard onder meubel- en antiekverzamelaars.

Als je op zoek bent naar een nieuwe Hoosier-kast. wees niet bang om te experimenteren. De kasten zijn traditioneel, maar dat betekent niet dat hun uiterlijk formele normen moet volgen.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Culicafetov.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart